{ "title": "El Açması Midye Börek", "image": "https://www.midye.gen.tr/images/el-acmasi-midye-voregi.jpg", "date": "20.01.2024 17:47:28", "author": "Ayşe", "article": [ { "article": "El Açması midye börek, Bizler Türk insanı olarak hamur işlerini çok seven bir toplumuz. Börek çeşitleri bizler için vazgeçilmez bir lezzettir. Özellikle Ülkemizde iç Anadolu'da fazlasıyla tüketilen hamur işlerinin arasındadır el açması börek. Elde açılan birçok börek çeşidi vardır. Bir çoğumuz beceremediğimiz bir çoğumuzda zaman bulamadığımız için hazır yufka ile yaparız börekleri fakat hiçbiri el açması böreklerin yerini tutmaz. Börek çeşitlerinin içinden benim en çok sevdiğim ve sıkla yaptığım çeşidi el açması midye böreğidir. Midye böreği biraz zahmetli ve zaman isteyen bir börektir. Eğer midye böreğini çok seviyor iseniz ve çalışıyor iseniz mutlaka birkaç gün önceden yapıp buzluğa atın aniden gelecek misafirleriniz ve sizin için en pratik yöntem budur. Midye böreği gerek lezzeti gerekse görünümü açısından oldukça hoş bir börek çeşididir. Misafirleriniz beş çaylarınız ve kabul günleriniz için şık bir sunumdur. El açması midye böreğinin en pratik yöntemini sizlerle paylaşıyorum dilerseniz tarife uyarak hem şık hem de lezzetli börekler yapabilirsiniz.