Hazırlanışı: Öncelikle ıspanakları yıkayıp İnce İnce doğruyoruz. Ardından kuru soğanları Küçük küçük doğrayıp Ispanakları karıştırıyoruz son olarak da salça, tuz, karabiber ekleyip iç harcı harzırlamış oluyoruz.
Ayrı bir yerde küçük bir kâsenin içine 2 adet yumurta bir çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı yoğurt, bir çay bardağı sütü ekleyip karıştırıyoruz. Hazırlamış olduğumuz bu karışıma düz bir zemine seridiğimiz bir adet yufkaya sürüyoruz. Yufkamızı dörde bölüp köşeli olan kısmından büzüyoruz uç kısımları birleştirip yufkamızın uç kısmına ıspanak harcından bir kaşık koyuyoruz. Yufkanın büzdüğümüz kısmından tutup harcın üstüne kapatıyoruz. Hazırlamış olduğumuz ıspanaklı Midye böreğine yağlı kâğıt serdiğimiz fırın tepsisine diziyoruz. Bütün malzemeler bitinceye kadar bu işleme devam ediyoruz ardından hazırlamış olduğumuz Böreklerin üzerine yufkaların içine sürdüğümüz karışımdan sürüyoruz ve 180 derecede ısıttığımız fırına pişmeye bırakıyoruz. Böreklerin altı ve üstü pişinceye kadar bekliyoruz pişirdiğimiz börekleri fırından çıkartıp 5 veya 10 dakika sonra servis yapabilirsiniz. Şimdiden ellerinize sağlık ve afiyet olsun.